Højreklik for at se billeder
På Lysets Dag den 5. september præsenterer vi den nye storrumspendel, AVA, som Cubo Arkitekter har tegnet. Den nye pendel er et brud med den symmetriske pendel. De tre sider er ens og danner en varieret  skulptur, hvor bogstaverne A og V indgår - heraf navnet AVA, som jo også er navnet på en af 50'ernes berømte skuespillere. Inspirationen kommer dog fra en helt anden type kunster, amerikanske Richard Serra, som er kendt for sine enorme metalskulpturer.

Desuden har vi Becco med på Lysets Dag. Becco findes både som lygtehoved og som pullert, og den har allerede bevist sit potentiale ved opsættelser i Aalborg. Becco er født med LED og fås i de varmhvide farver 2700 og 3000 Kelvin, som begge giver god farvegengivelse. Det indirekte lys er behageligt og blændfrit. Om dagen, når de ikke er tændt, står lamperne som smukke skulpturer. Læs mere om Becco her.
AVA storrumspendel
Becco. Design: Grønlund & KSA Design

I Becco lygten er LED en integreret del af designet. Køleelementet fungerer som sokkel og danner en karakteristisk overgang mellem mast og lygte.

Lysets Dag 2013:
5. september i Lokomotivværkstedet
Tema: LED FLYTTER IND
Se mere om eventen her

Find os på Krak: