Se nyhedsbrevet online
Højreklik for billeder
I dette nyhedsbrev:
  • Space - nyt armatur til vej og park
  • Video - se video om Space
  • Space - mastemuligheder
  • Space - smart city integration
Vi har glædet os til at præsentere Space - et nyt vej- og parkarmatur med innovativt design og unik lyskvalitet.
Space, design AART Designers
Space er resultatet af et samarbejde mellem designer og producent, hvor innovative ideer om godt lys er diskuteret og afprøvet indtil målet var nået, nemlig at skabe kraftfuldt, ikke-blændende lys i et smukt armatur. Løsningen er et design af ringe og cirkulære former og en kombination af direkte, indirekte og afskærmet lys, som giver god lysfordeling med unik regelmæssighed samtidig med høj visuel komfort.

Vi har lavet en video som illustrerer design og lysteknik.
Space, design AART Designers
Space, design AART Designers
I kraft af sit enkle design er Space universel og tidsløs. Derfor passer den i mange forskellige miljøer - fra moderne til ældre arkitektur i både offentlige og private områder. Armaturet er fuldt oplyst, og på grund af sin størrelse og flade form er Space velegnet til både høje og lave master, 3-6 meter.

Lysfordeling og regelmæssighed i top

Space, design AART Designers

Det innovative design med indirekte, direkte og afskærmet lys resulterer i behageligt lys i god balance med høj effektivitet og god regelmæssighed.

Space, design AART Designers

Udstyret med en en high-lumen V22 LED opfylder Space på 4 meter mast E2 klasse med en regelmæssighed på 0,29 og 27 meter mellem masterne.

Space, design AART Designers

Space har en diameter på 640 mm, og med lyset udbredt i hele armaturet er Space kraftfuld og elegant på høje og lave master.

Space, design AART Designers

Det graduerede lys er behageligt. Space skaber lysende rum med stemning uden at forstyrre nattehimmelen.

Space passer på alle mastetyper

Space, design AART Designers
Space er elegant på en standardmast, men kan monteres på de fleste mastetyper. På designmasten med en diameter på 90 mm kan overgangen afsluttes med en ring. I tilfælde af tykke master tilbyder vi en specialdesignet adapter.

Smart City integration

Space er forberedt for diverse smart city komponenter. Den opadrettede sokkel benyttes til kommunikation og dataopsamling, og den nedadrettede kan forsynes med en bevægelsessensor. Armaturet er modulopbygget med få komponenter og er nemt at servicere. Det har høj korosionsstyrke på grund af de afrundede kanter, som effektivt leder vand væk. Tekniske data og variantdetaljer kan findes på focus-lighting.dk.
Space, design AART Designers

Space støbes i Svendborg

Space er et helt igennem dansk produkt. Det er designet og udviklet i Danmark, aluminium- og plastdele støbes i Danmark, og færdiggørelsen foregår på vores montagefabrik i Kokkedal, hvor vi også tester produkterne inden afsendelse.
Tag gerne kontakt hvis du vil vide mere. Vi kommer gerne forbi for en snak om mulighederne med Space i byrummet og på veje og stier.
Andreas Thage-Jørgensen
Andreas Thage-Jørgensen
Projektkonsulent - Sjælland
Tel. 5135 6330
Ralf Ritter
Ralf Ritter
Projektsalg - Sjælland
Tel. 9330 2605
Claus Mølhede
Claus Mølhede
Projektsalg - Fyn og Jylland
Tel. 4026 0069
Søren Marckmann Frantsen
Søren Marckmann Frantsen
Vejbelysning - Fyn og Jylland
Tel. 4038 0213
Jakob Zeihlund
Jakob Zeihlund
Vejbelysning - Sjælland
Tel. 2343 4413
Besøg os på FB
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev