Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Nyhed: Pelée Wall

I dette nyhedsbrev:
  • Pelée Wall

Pelée Wall - elegant design og smukt lys

Pelée Wall, som er nyeste medlem af Pelée familien, er i tæthedklasse IP66 og velegnet til både inden- og udendørs brug. Armaturet er kun 12 cm dybt og fungerer flot når pladsen er trang, bl.a. på trapper og gange. Det nedadrettede lys er effektivt uden at blænde
Pelée Wall, design Cubo Arkitekter
Pelée Wall, design Cubo Arkitekter
Den indvendige aftrapning, der er karakteristisk for alle Pelée lamperne, medvirker til en behagelig og blændfri spredning af lyset og identificerer designet ved første øjekast.

I væglampen er aftrapningen støbt i skærmen, og vi opnår fin lyseffekt gennem det semi-transparente materiale. Blænding minimeres på grund af den fremspringende kant, og det graduerede lys er varmt og stemningskabende.

Dimensioner og tekniske specifikationer finder du på focus-lighting.dk.

Pelée - en stærk familie

Pelée er enkel og elegant i alle sine afskygninger. Med Pelée serien kan du bevare et stramt design og skabe et varieret lys ved at kombinere det integrerede loftlys med nedhængte pendler og linjearmaturer - eller den nye væglampe. I kontorer, undervisningslokaler og lignende rum hvor man opholder sig gennem længere tid, er det en fordel at kombinere armaturtyperne for at opnå et behageligt miljø - for øjet og for hjernen.
Pelée, design Cubo Arkitekter
Vi står klar med prøvelamper, farveprøver og gode råd om lys og lamper. Bare ring eller skriv; vi glæder os til at præsentere vores nyheder.
 
Venlig hilsen
Andreas, Ralf og Claus
Andreas Thage-Jørgensen
Andreas Thage-Jørgensen
Salgskonsulent Sjælland
tel. 5135 6330
Ralf Ritter
Ralf Ritter
Salgskonsulent Sjælland
tel. 9930 2605
Claus Mølhede
Claus Mølhede
Salgskonsulent Fyn og Jylland
tel. 4026 0069
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram
... og Instagram
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev