Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Nyhed: Dua pullerter

I dette nyhedsbrev:
  • Dua - en ny familie by Juul | Frost Arkitekter
  • Dua Pullert
  • Dua Pullert Low
Dua Pullert, design Juul Frost Arkitekter
Dua familien, som er skabt af Juul | Frost Arkitekter, består af Dua Pullert, som er 100 cm over jord, og Dua Pullert Low, som har en højde på 57 cm. Begge har en diameter på 12 cm.

Dua Pullert - elegant og helt sin egen

Dua Pullert er slank og minimalistisk, men karakteristisk med sit helt eget særpræg, hvor den smalle cylinderform fremhæves af to asymmetriske lyskilder. I dette design kombineres det primære lys på gang- og opholdsarealer med ulmende og stemningsfuld effektbelysning af den omgivende beplantning eller belægning.
Dua Pullert, design Juul | Frost Arkitekter

Lys med karakter

Dua Pullert, design Juul | Frost Arkitekter
Den primære lyskilde i toppen af armaturet udsender et godt lys med god lysfordeling og en regelmæssighed, der giver mulighed for op til 15 meter mellem pullerterne. Den klare afskærmning med indvendige spor skaber transparens og en karakteristisk lysfordeling. Den sekundære lyskilde bag på armaturet skaber effektfuld stemning med sit ulmende lys på omgivelserne.
Dua Pullert, design Juul | Frost Arkitekter
Dua Pullert er 1 meter høj og har en diameter på 12 cm. Den fås med fundament til nedgravning eller på flange for påboltning. Pullerten pulverlakeres i standardfarverne grå, sort og corten, men fås præcis i den farve, der får armaturerne til at passe til anvendelsen. Se flere detaljer her.

Dua Pullert Low

Dua Pullert Low, design Juul | Frost Arkitekter
Dua Pullert Low fungerer som vejviser og binder de områder sammen, hvor Dua Pullert yderligere spreder effektivt og stemningsfuldt lys. Det kunne være hospitalsområder, fabrikskomplekser, konference- og undervisningscentre og meget mere.
 
Dua Pullert Low er 57 cm høj og har en diameter på 12 cm, ligesom lysåbningen er 12 cm høj. Den fås ligeledes med fundament til nedgravning eller på flange for påboltning. Se specifikationerne her.
Vi kommer gerne forbi med prøvelamper, farveprøver og gode råd om lys og lamper. Bare ring eller skriv; vi glæder os til at præsentere vores nyheder.
 
Venlig hilsen
Andreas, Ralf og Claus
Andreas Thage-Jørgensen
Andreas Thage-Jørgensen
Salgskonsulent Sjælland
tel. 5135 6330
Ralf Ritter
Ralf Ritter
Salgskonsulent Sjælland
tel. 9330 2605
Claus Mølhede
Claus Mølhede
Salgskonsulent Fyn og Jylland
tel. 4026 0069
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn .....
Følg os på Instagram
eller Instagram
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev