Web-version
Højreklik for at se billeder
Morten Hove Lasthein, AART Designers, beskriver designprocessen i september-udgaven af Trafik & Veje - hent hele artiklen her. Nedenfor er gengivet enkelte passager fra artiklen.

Fra krav til design - en lampe fødes

Morten Hove Lasthein, AART Designers
Hos AART Designers har vi i samarbejde med Focus-Lighting udviklet et antal udendørs park- og vejbelysningsarmaturer. Forskellige armaturer med hvert sit funktionsområde. Fra parker til pladser og mindre villaveje til eksempelvis motorveje. Alle produkter dog med samme høje krav til lyskvalitet, bæredygtighed og design. Seneste produkt i rækken er SPACE.
Space, design AART Designers
Til SPACE har vi udviklet et helt nyt lysprincip. Vi ville forsøge at løfte LED-teknologien et nyt skridt op og bl.a. udfordre blændingsproblematikken. Målet blev at udvide det lille skarpe lyspunkt til en større og mere behagelig lysflade. Dette via en unik kombination af direkte, indirekte og afskærmet lys.
Space, design AART Designers
Løsningen blev et designudtryk bestående af et antal mere eller mindre lysende ringe og cirkulære elementer, som tilsammen breder lyset ud. En indbyrdes konstellation med et flot og dynamisk udtryk af flere lag og oplevelser - både om dagen og om natten. Det hele indkapslet i en enkel, præcis og harmonisk hovedform.

Hent artiklen

Hele artiklen i Trafik & Veje, september 2021, kan hentes her.
Space, design AART Designers
Tag gerne kontakt til os hvis du vil vide mere. Vi står klar med prøvelamper og gode råd om lys og lamper.
Visit us at Instagram
Følg os på Instagram
Følg os på LinkedIn
... og LinkedIn
Find us in the map:
Afmeld nyhedsbrev