Højreklik for at se billeder

Besøg os på Light + Building i Frankfurt 30. marts til 4. april 2014.

Light + Building, verdens største messe for lys og byggeteknik, foregår i Frankfurt am Main fra 30. marts til 4. april 2014. Focus Lighting og omkring 2.300 andre udstillere præsenterer nyheder inden for lys, elektroteknik og bygningsautomatik.

www.light-building.com kan du læse mere om Light + Building 2014, indløse dit adgangskort eller købe en billet.
Sky lantern, design AART architects

SKY - ny parklygte

AART architects har skabt en ny parklygte, SKY, som med stor fleksibilitet kan tilpasses sit anvendelsesområde. Armaturet kan forsynes med forskellige typer reflektorer for at opnå rotationssymmetrisk eller asymmetrisk lys. Lyskilden er LED, som med sin placering i bunden af armaturet giver et behageligt, indirekte lys, reflekteret af den hvælvede top. SKY kan monteres på 90 eller 60 mm mast.

Parkarmaturets himmelstræbende form med hvælvet topplade har inspireret til navnet SKY. Lyset reflekteres og kommer ovenfra - fra himmelhvælvet.

Vi forventer at kunne levere SKY i slutningen af 2014, men præsenterer en første udgave på Light + Building; kom og se den på stand A20 i hal 5.0, Urban Lighting.
Nyx 330, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter

NYX - behageligt lys

Vilhelm Lauritzens NYX serie foretrækkes af mange kommuner og lysplanlæggere på grund af sit behagelige lys uden blænding. Selv i tilfælde hvor de teoretiske beregninger ikke bringer NYX ind på en førsteplads, ender det ofte med at NYX vinder, fordi den i en prøveopstilling slår sine konkurrenter på den visuelle komfort.

Men i fremtiden kan du vælge en udgave af NYX 330 med høj effektivitet uden at det går ud over den visuelle komfort. Vi lancerer nemlig NYX 330 med en ny LED variant, der opfylder kravene til sikker vejbelysning. Den nye, effektive LED yder op til 5000 lumen og er forsynet med linser der sikrer en optimal distribution af lyset.

Vi viser de mange muligheder med NYX-serien på Light + Building, og vi har forsynet dem alle med smart elektronik der kan styre lyset efter behov. Kom og se NYX på stand A20 i hal 5.0, Urban Lighting.
Becco lygte, design Grønlund & KSA Design

BECCO parkarmatur og pullert

BECCO er tegnet af Susanne Grønlund og Karin Andersen, der har lagt vægt på at integrere LED i lampens design. Det er lykkedes at skabe en harmonisk helhed, hvor køleelementet foruden at aflede varmen fra LED'en også fungerer som lyskildesokkel og overgang mellem skærm og mast. Skærmen er vacuumformet i long-life polycarbonat med et lag af acryl på begge sider. Denne kombination af materialer giver en uovertrufen UV-bestandighed uden at det går ud over skærmens styrke.

Det funktionelle design går igen i BECCO pullerten, der er så effektiv at den indbyrdes afstand kan komme op over 20 meter.

Kom og se BECCO på Light + Building, stand A20 i hal 5.0, Urban Lighting.