Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

FOCUS STREET / URBAN LIGHTING i DOLL Living Lab

Nyx 450, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Focus Lighting deltager i Europas største udendørs testanlæg, Living Lab i Hersted Industripark, Albertslund, hvor vi præsenterer FOCUS STREET / URBAN LIGHTING.

Focus armaturerne kan ses på følgende parceller:
Parcel 3 - Fabriksparken 18-24
Parcel 7 - Fabriksparken 11-19

NYX på DOLL Living Lab

Vores succes inden for vejbelysning skyldes i høj grad Nyx-serien, som Vilhelm Lauritzen tegnede i 2005, og som vi siden har udviklet til at imødekomme kommunernes krav om effektiv og energibesparende belysning, der samtidig skaber tryghed og sikkerhed i trafikken.

Nyx 330 anvendes ofte på stier og mindre veje i villakvarterer og udmærker sig ved høj lyskomfort og lav blænding selv på lave master. Nyx 450 anvendes på større trafikveje og fås i nye LED-varianter som opfylder kravene i de danske vejklasser.
Nyx 330, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter

BECCO på DOLL Living Lab

Becco, design Grønlund & KSA Design
Becco er skabt med LED, og det har været en grundlæggende ide at kombinere designet med de nødvendige LED-komponenter som f.eks. køleelementet. Vi benytter Bridgelux LED fordi det amerikanske produkt har så høj kvalitet, at vi opnår lang levetid og høj driftssikkerhed uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Desuden opnår vi høj fleksibilitet og kan levere Bridgelux i forskellige farvetemperaturer og med farvegengivelse helt op til 90 Ra.

Med Becco er der god mulighed for at bruge farver til at skabe blikfang eller tilpasse lampen til et bestemt miljø. Skærmen er støbt i long-life polycarbonat med acryl på begge sider, hvilket gør den særdeles modstandsdygtig over for solens UV-stråling.

SKY kommer snart på DOLL Living Lab

Sammen med AART architects har vi skabt SKY, en ny parklygte i et enkelt, stilrent design. Lyskilden er LED, som med sin placering i bunden af armaturet giver et behageligt, indirekte lys, reflekteret af den hvælvede top. Vi benytter Bridgelux LED, som foruden lang levetid og høj driftssikkerhed giver fleksibilitet med mulighed for forskellige farvetemperaturer og farvegengivelse helt op til 90 Ra.SKY kan monteres på 90 eller 60 mm mast. Det cylindriske overgangsemne giver en enkel og effektfuld mulighed for differentiering.

SKY armaturets himmelstræbende form med hvælvet topplade har inspireret til navnet. Lyset reflekteres og kommer ovenfra - fra himmelhvælvet.
SKY, design AART architects
Hent brochure
Se vores nye FOCUS STREET / URBAN LIGHTING brochure.

Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev