Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Ny afskærmning og ny LED i H+M-serien.

Den nye afskærmning i H+M-serien er fremstillet i slagfast, opaliseret acryl, og den løfter på én gang æstetikken og effektiviteten i de velkendte armaturer.
H+M Indbygning, design Christian Hvidt Design
De nye afskærmninger i PMMA acryl skærmer visuelt af for lyskilden, og aftegning af dioderne eller lysrøret er minimalt. Alligevel ledes lyset effektivt igennem, og vi opnår virkningsgrader omkring 80% med acryl-skærmene. Vi kan stadig levere H+M med polycarbonat-skærme, hvilket ofte er påkrævet i adgangs- og flugtveje. Desuden kan vi levere glasskærme til indbygningslampen, men virkningsgraden med acryl er nu den samme som med sandblæst glas.
H+M Indbygning, design Christian Hvidt Design
H+M-serien leveres nu med LED-moduler af typen Tridonic Stark, som giver regelmæssigt lys uden skyggeeffekter. Produktet er af høj kvalitet med fin farvegengivelse og stabil lysstrøm, og  Tridonic er en pålidelig leverandør, der har været i branchen i mange år.

Til H+M lamperne på 300 mm kan vi tilbyde 14,6 (350 mA) eller 20,7 W (500 mA) moduler, mens vi til Ø380 tilbyder tre styrker: 14, 19,8 eller 28 W ved hhv. 350, 500 og 700 mA.

Bortset fra glasskærmen i indbygningslamperne er varianterne ens i de tre produktkategorier H+M indbygning, H+M loft og H+M pendel. Du kan se virkningsgrader og andre lystekniske detaljer ved at downloade de lystekniske data på www.focus-lighting.dk

Nyt varenummersystem

Vi har hen over sommeren arbejdet med at forenkle vores varenummersystem. Det primære formål er at undgå de mange tillæg, og i stedet arbejde med ét varenummer for hver enkelt variant. Det vil være et skridt på vejen til optimal kvalitetssikring omkring levering af de mange varianter der efterspørges.

Vi begynder med H+M-serien, Nyx 330 og Pelée. Foreløbigt har vi H+M serien klar i det nye system, som på produktbladet ser sådan ud:
Produktblad H+M
Ovenfor er H+M indbygning LED vist som eksempel. Vi opretter et 4-cifret varenummer for hver lyskildevariant. Alle andre forskelligheder, dvs. farve, afskærmningstype, farvetemperatur og dæmpningstype angives med koder som hæftes bag på det 4-cifrede varenummer. I nogle tilfælde giver det en merpris i forhold til basisprisen; i andre tilfælde er det blot et valg.
Som eksempel har vi vist 2817-1A830V



 
som forstås på denne måde:
2817 = H+M indbygning Ø300, 14,6 W LED
1 = hvid
A = acryl-skærm
830 = 80 Ra, 3000 K
V = 1-10 V dæmp


Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev