Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Læs i dette nyhedsbrev:

- Udskæringer i Square
- Ny generation af LED i Pelée og H+M
- Ny LED i Sticks 900

Ny font til udskæring i Square

Mange arkitekter har gjort os opmærksomme på at fonten Arial Bold, som vi har brugt til udskæring i Square fra starten, ikke er helt stram i designet i forhold til Square. Der er bløde kurver i bl.a. 1-, 2- og 7-tallet, som kunne strammes op med en anden font.

Efter at vi har skiftet udskæringsleverandør, har vi fået mulighed for at vælge en ny font, og valget er faldet på Universe Bold, som har et forholdsvis kantet design. I fremtiden vil alle udskæringer være i Universe Bold.

Square databladet på www.focus-lighting.dk er desværre ikke rettet endnu, og de viste udskæringer er stadig Arial Bold.
Universe Bold

2. generation Tridonic LED boards

Pelée, design Cubo Arkitekter
Tridonic har udviklet generation 2 af CLE serien, som vi bruger i H+M og Pelée. Det er i første omgang boards'ene til de store varianter på hhv. 380 og 385 mm i diameter der er kommet i generation 2. Der er flere dioder på hvert board, og afskærmningen oplyses mere jævnt end tidligere.

På trods af flere dioder er det samlede forbrug reduceret til hhv. 12, 17 og 24 W ved 350, 500 og 700 mA. Se alle lysmålinger her.

Ny LED i Sticks 900

Den nye Citizen Array LED til Sticks 900 er ikke alene mere effektiv, den er også billigere end den forrige.

Med et samlet forbrug på 8 W ved 500 mA opnår vi 713 lumen, hvor vi tidligere måtte bruge 19 W på at opnå 655 lumen. De detaljerede lysmålinger for Sticks med enkelt og dobbelt lysspalte finder du her.

Som det fremgår af prisbladet, har vi benyttet lejligheden til at ændre varenumre for Sticks-serien, som nu har firecifrede varenumre, efterfulgt af koder for farve og evt. farvetemperatur.
Sticks 900

Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev