Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Ny konsulent i Street/Urban

Vi har succes med at levere vejbelysning til danske kommuner og forsyningsselskaber, der i stor stil erstatter gamle belysningsanlæg med ny LED belysning. For at styrke indsatsen i Danmark og på eksportmarkederne har vi ansat Jakob Zeihlund, som senest har arbejdet med belysning hos Osram og Citelum.

Vi oplever forskellige krav til vejbelysning fra det ene europæiske land til det andet, og vi skal have helt styr på reglerne i de lande som vi eksporterer til. Derfor udvider vi sælgerstaben og har ansat Jakob, som er ingeniør, til at styrke aktiviteterne på det danske vejbelysningsområde og støtte vores forhandlere på de europæiske markeder.
Jakob Zeihlund

DOLL Living Lab

Focus Lighting er partner i DOLL samarbejdet Living Lab i Albertslund, hvor diverse vejarmaturer kan ses i funktion på vejene i et afgrænset område, Hersted Industripark. Vi benytter Living Lab til at præsentere vores armaturer samt styringsmulighederne over for kunder og samarbejdspartnere, ikke mindst vores udenlandske partnere. Det er et unikt område, hvor kunderne på et enkelt besøg kan få overblik over armaturtyperne og deres lysegenskaber, samtidig med at vi som producent kan præsentere os selv og kvaliteten af vores produkter.
Hent brochure
Se vores nye FOCUS STREET / URBAN LIGHTING brochure.

Focus Lighting har leveret ca. 50.000 armaturer til de danske kommuner. Det er primært Nyx-serien, tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der benyttes i vejbelysningen. Nyx lygterne er enkle og vandalsikre, og med LED og avanceret styringsteknik er der garanti for energieffektiv og driftssikker belysning med fleksible dæmpningsmuligheder.
Konsulent-teamet hos Focus Lighting består nu af:
Søren Marckmann Frantsen
Street/Urban Jylland og Fyn:
Søren Marckmann Frantsen
tel. 4038 0213
smf@focus-lighting.dk
Jakob Zeihlund
Street/Urban Sjælland og udland:
Jakob Zeihlund
tel. 2343 4413
jz@focus-lighting.dk
Andreas Thage-Jørgensen
Projektsalg Sjælland:
Andreas Thage-Jørgensen
tel. 5135 6330
atj@focus-lighting.dk
Claus Mølhede
Projektsalg Jylland og Fyn:
Claus Mølhede
tel. 4026 0069
cm@focus-lighting.dk
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev