Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder
Læs i dette nyhedsbrev:
  • Sky Pullert - by AART designers
  • Sky Park i Svendborg Bymidte
  • Sky Væg - på vej
Sky Pullert, design AART designers

Sky Pullert - så er den her!

AART designers har tegnet Sky Pullert med hovedvægt på den ubrudte linje mellem stander og lygte. Pullerten har de slanke linjer og den tragtformede afslutning som understreger familieskabet med Sky Park.
 
Lysteknologien er ligeledes i stil med parklygtens indirekte lys, der reflekteres og afgrænses af diffuseren og tagpladen i toppen. Lyskilden er LED af typen Bridgelux V8, som sammen med Helvars driver fungerer selv ved ekstremt lave temperaturer (-40 grader). Vi har valgt at tilbyde Sky Pullert med hhv. 9 og 12 W, og vi har gjort Ra-index 90 til standard, uanset farvetemperaturen. Du finder link til de lystekniske data her.
 
Sky Pullert er robust og vandalsikker. Den fremstilles i galvaniseret stål med top i støbt aluminium. Hele armaturet kan males grafit- eller silvergrå, eller man kan sætte den galvaniserede pullert sammen med en silvergrå top. Afskærmningen er støbt i UV-bestandigt long-life-polycarbonat med acryl på begge sider. Sky Pullert er i tæthedsklasse IP66 og er impact testet til IK10, dvs højeste vandalklasse. Se flere detaljer her.

Eller ring til Andreas eller Claus hvis du har lyst til at se en prøve på Sky Pullert. Se kontaktdata nederst i nyhedsbrevet.

Sky giver lys og luft i Svendborg

Sky Park, design: AART designers
Svendborg Kommune bruger Sky Park i Svendborg Bymidte, som er præget af smukke, gamle bindingsværkshuse side om side med nyere byggeri.

I forbindelse med renovering af belysningsanlægget har man fjernet gamle wireophængte armaturer og erstattet dem med parkarmaturer. Man har således åbnet op for himmelrummet og fået lys og luft ned i gaderne. Med de rundstrålende parkarmaturer har man samtidig fået en stemningsskabende belysning, som fremhæver de charmerende omgivelser og skaber en linje og et sammenhængde forløb i gaderne.
Sky Park, design AART designers
I Svendborg Kommune har man lagt vægt på at lygten giver samme synsindtryk i tændt og slukket udgave, og at lyset var behageligt uden generende blænding. Sky parklygten opfylder kravene i kraft af sit design og princippet med indirekte lys. Lyskilden i bunden af armaturet belyser reflektoren i toppen, og lyset kastes ud på omgivelserne, men afgrænses af tagpladen. Desuden har det naturligvis været vigtigt for kommunen at lygtens design passer til bymiljøet med handelsgader, torve og pladser. AART designers, som står bag Sky Park, har tilstræbt et design med  slanke linjer og et enkelt, letforståeligt udtryk. Det enkle design virker diskret og elegant, og lampen passer på den måde i mange forskelligartede miljøer.
Sky Park, design AART designers
Fakta om Sky Park i Svendborg:
Antal: 85
Lyskilde: Bridgelux Vero 18, 27,6 W, 3000 lm, 3000 K, 100.000 timers levetid
Virkningsgrad: 73%
Dæmpning: 50% i 8 timer om natten
Mast: Standard Priess mast, Ø90
 
Der er flere billeder fra Svendborg på www.focus-lighting.dk
Sky Væg, design AART designers

Sky Væg - er på vej.

Sky familien er komplet med parklygte, pullert og væglampe. Væglampen er en tro kopi af parklygten, blot monteret på arm.
 
Det indirekte lys er kendetegnende for Sky armaturerne, og parklygten er valgt til mange projekter på grund af behageligt lys med lav blænding.

I væglampens tilfælde er blænding en ligeså afgørende faktor, og vi ser frem til at tilbyde armaturet, dels i sammenhæng med de øvrige armaturer i Sky familien, dels som et selvstændigt vægarmatur. 

Ring gerne til Andreas eller Claus hvis du har lyst til at høre mere om Sky familien. Se kontaktdata nedenfor.
Kontakt os gerne og hør mere om Sky Pullert, Sky Park og Sky Væg.
Claus Mølhede, salgskonsulent Jylland/Fyn
Claus Mølhede, Jylland og Fyn
Tel. 4026 0069
Email: cm@focus-lighting.dk
Andreas Thage-Jørgensen, salgskonsulent Sjælland
Andreas Thage-Jørgensen, Sjælland
Tel. 5135 6330
Email: atj@focus-lighting.dk
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev