Højreklik for at se billeder
Square 270, design schmidt hammer lassen design

Square til gange og ved indgangsdøre

Square, som er tegnet af schmidt hammer lassen design, er særdeles velegnet til brug i indgangspartier og på gange og trapper. Det indirekte lys er behageligt og stemningsfyldt og bidrager til at skabe et miljø der er trygt at færdes i. Der kan udfræses hus-/værelsesnummer i fronten, og de oplyste cifre er tydelige dag og nat. Square findes i to størrelser, 250 x 250 mm og 270 x 270 mm.. 
Square 250, design schmidt hammer lassen design

H+M til fællesområder og boliger

H+M serien er enkel og funktionel og benyttes ofte til generel belysning i fællesområder og gangarealer.

Serien, som er tegnet af Christian Hvidt, består af indbygnings-, påbygnings- og pendelarmaturer i Ø300 og Ø380 mm. Armaturerne udmærker sig ved gode lysegenskaber og lever op til kravene til gangbelysning. Især med LED er virkningsgraden særdeles høj. Indbygningsarmaturet, som ses på billedet, har lav indbygningshøjde og kan leveres med sandblæst glasafskærmning, hvilket er meget velegnet til plejeboliger.

I den private bolig fungerer H+M som en effektiv rumbelysning i badeværelser, soveværelser og rum hvor man har brug for at kunne se indholdet i skabe og skuffer. 

H+M, design Christian Hvidt Design

Punktlampen til mange formål

Punktlampen fås i fem forskellige størrelser og er dermed velegnet til mange formål, lige fra køkken og bad i privatboligen til foyer, gange og opholdsrum i fælleshuset. 
Punktlampen har skærm i opaliseret glas og giver et behageligt, blændfrit lys. Lampen er enkel og stilren og vil tilpasse sig den arkitektur den benyttes i.  
Punktlampen, design Focus
Selene Pendel Ø200, design Claus Bonderup

Selene er prikken over i'et

Selene serien, som er designet af Claus Bonderup, byder på pendler, lysekroner og væglamper som har et ensartet præg med glasskærme i opaliseret glas. Lyskilden omsluttes af en cylindrisk glasskærm, der forhindrer blænding. Lamperne kan derfor ophænges i en hvilken som helst højde uden at det giver generende blænding. 
I plejecentret vil Selene lamperne medvirke til et miljø uden institutionspræg og skabe en stemningsfuld atmosfære.
Kontakt os gerne for yderligere oplysninger:
Sjælland: Andreas Thage-Jørgensen
tel 5135 6330, atj@focus-lighting.dk
Fyn/Jylland: Søren Marckmann Frantsen
tel 4038 0213, smf@focus-lighting.dk

www.focus-lighting.dk
Find os på Krak: