Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder
Læs i dette nyhedsbrev:
  • Pelée 385 til påbygning på loft
  • Ny LED indsats i Pelée og H+M serien
  • Opdateret prisliste
  • Besøg os på Light + Building 13-18. marts 2016

Pelée 385 til påbygning

Sammen med Cubo Arkitekter har vi udviklet et nyt armatur i Pelée-serien, nemlig Pelée 385 til påbygning udvendigt på loft. Senere på året følger en mindre variant med en diameter på 250 mm, og du kan således vælge Pelée til indbygning eller påbygning i de to varianter 250 og 385 mm.
Pelée 385 påbygning, design Cubo Arkitekter
Pelée påbygningslampen er bygget op af de samme komponenter som indbygningsarmaturet, og de karakteristiske indvendige riller giver serien sit præg og bidrager til en behagelig spredning af lyset.
 
Pelée 385 til påbygning fås med 18 eller 24 W LED med japanske Nichia dioder af højeste kvalitet. Vi har arbejdet intenst på at finde den rette LED-indsats, som har så mange dioder at man opnår en jævnt lysende flade uden skygger. Oven i købet opnår vi en meget flot farvegengivelse på min. 90 Ra, og vi tilbyder farve 2700, 3000 og 4000 K som standard.
 
Vi holder samme pris som indbygningsarmaturet i samme størrelse, og Pelée påbygning vil således være særdeles konkurrencedygtig på markedet.

Læs mere om Pelée 385 påbygning her, eller ring til Andreas eller Claus, som gerne kommer forbi med en prøve på Pelée. Se kontaktdata nederst i nyhedsbrevet.

Ny LED indsats i Pelée og H+M

Med det nye LED board med Nichia dioder opnår vi en meget jævn og ensartet belysning uden skygger og uden aftegning af de enkelte dioder på indsatsen. Den støreste indsats indeholder ca. 260 dioder, og de sidder så tæt at de oplyser hele fladen ensartet og jævnt.
H+M Indbyg, Christian Hvidt Design
H+M indbygning, Christian Hvidt Design
Pelée og H+M serien fås nu med LED som eneste lyskildevariant. Vi anser den nye indsats for den optimale løsning når vi ønsker at kombine højt lysudbytte og flot finish. Vi opnår virkningsgrader op til 82% i H+M serien og op til 76% i Pelée. H+M varianterne med cirkulært lysrør er således ikke længere standardvarer, men kan naturligvis leveres, hvis der skal suppleres i bestående anlæg.
 
De nye LED'er har en farvegengivelse på min. 90 Ra, og armaturerne vil være særdeles velegnet i gange og trappeopgange, fællesarealer, opholdsrum, kontorer, mødelokaler, undervisningslokaler, aulaer o.lign.

Alle varianter er opdateret på www.focus-lighting.dk. Vi har lysmålt varianterne med 3000 K, og målingerne med farve 2700 og 4000 K følger snarest.

Opdateret prisliste

Nettoprislisten er opdateret med nye varenumre og farvevarianter, og H+M for lysrør er taget ud af prislisten.

Vi tilbyder nu cortenfarve, Mars SX3050F fra Akzo Nobel, som standardfarve på Sky, Sticks, Square, Nyx Pullert og Nyx 330. Det gælder således også Sky Væg, der er ny i prislisten.

Nettoprislisten kan hentes på vores hjemmeside, ring for password hvis du ikke allerede har det.
Sky Væg, design AART designers
Kontakt os gerne og hør mere om Pelée og de nye LED indsatse.
Claus Mølhede, salgskonsulent Jylland/Fyn
Claus Mølhede, Jylland og Fyn
Tel. 4026 0069
Email: cm@focus-lighting.dk
Andreas Thage-Jørgensen, salgskonsulent Sjælland
Andreas Thage-Jørgensen, Sjælland
Tel. 5135 6330
Email: atj@focus-lighting.dk

Besøg os på Light + Building 2016

Hal 5.0, stand A20
Vi udstiller på Light + Building 2016. Du finder os i hal 5.0, stand A20, hvor vi viser vores sortiment inden for vej- og parkbelysning. Sammen med AART designers har vi udviklet et nyt lygtehoved, Peak, som vi glæder os til at præsentere på standen.
Nyt website
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev