Se dette nyhedsbrev i en browser
Højreklik for at se billeder
Stoa på trappe
Med den nye Samsung LED løsning til Stoa får du mere lys med færre lamper, og anlægget bruger væsentligt mindre energi end et tilsvarende anlæg med lysrør. Med 14,5 W LED får du 59 lm/W, mens du med 22 W lysrør kun får 37 lm/W, altså en forbedring på 60%. 

Da Stoa samtidig har den rigtige pris, er den et oplagt valg når der skal bruges et enkelt, robust armatur der ikke optager unødig plads i rummet, og den vil uden tvivl appellere til energibevidste brugere og beslutningstagere.

Med den nye LED løsning kan ydelsen tilpasses det enkelte projekt, sådan at man får præcis den mængde lys man har brug for. Det skyldes den regulerbare driver, som kan indstilles til 300, 500 eller 700 mA. I vedlagte tekniske data kan du se det toale energiforbrug ved henholdsvis 350, 500 og 700 mA. Vi har valgt at indstille Stoa på 14,5 W/500 mA, hvilket giver en ydelse på 12 W. Mod en beskeden merpris fås Stoa med dæmpbar driver - se priserne her.
LED data:
Type: Samsung L96
Energiforbrug: 14,5 W
Ydelse: 59 lm/W
Farvetemperatur: 3000 K
Farvegengivelse: min. 85 Ra
Brændetid: min. 50.000 timer

Skærm i acryl eller polycarbonat
Stoa er udført i støbt silumin med afskærmning i opaliseret polycarbonat eller acryl. Lampehuset males sort eller hvid.

Stoa til indendørs brug, klasse IP41, har skærm i selvslukkende polycarbonat, hvilket er påkrævet i adgangs- og flugtveje.

Stoa til udendørs brug, IP54, har skærm i acryl, som har en bedre UV-bestandighed end polycarbonat. Desuden er acryl smukkere end polycarbonat og kan med fordel benyttes indendørs hvis der ikke er krav i forbindelse med flugtveje.

Stoa på i trappetårn
Find os på krak:
Klik her hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrev fra Focus Lighting.