Se dette nyhedsbrev i en browser
Højreklik for at se billeder
Bæredygtigt boligbyggeri i Lystrup ved Aarhus. Sticks og Square er med.
Vi har leveret Sticks og Square til Boligforeningen Ringgården i Lystrup ved Aarhus. Det bæredygtige byggeri, som ligesom lamperne er tegnet af schmidt hammer lassen arkitekter, har vundet en nordisk pris for Nordens bedste boligbyggeri. Prisen er indstiftet af "Nordiska kooperativa och allmännyttiga bostadsorganisationer" (NBO) og uddeles til "et nyt boligprojekt som forener spændende arkitektur med såvel miljømæssigt og socialt holdbare løsninger og en rimelig økonomi".

Formanden for NBO, svenske Kurt Eliasson, var begejstret for det danske rækkehusbyggeri:
- En værdig vinder. Boligforeningen Ringgården har bygget stilrene, kubiske huse. Udover de harmoniske former er husene effektivt isoleret og kombineret med højeffektiv ventilation og opsamling af regnvand i et søområde. Et sted at inspireres af. Læs mere om prisen her.

Sticks og Square i samspil med arkitekturen

Schmidt hammer lassen arkitekter har valgt Sticks og Square som udvendig belysning i de prisvindende boliger i Lystrup. Sticks og Square er minimalistiske og enkle i formen ligesom de nybyggede boliger og føjer sig naturligt ind i det arkitektoniske udtryk og den omgivende natur.

Ligesom de øvrige lamper i Focus sortimentet er Square og Sticks særdeles bæredygtige i kraft af deres kvalitet og lange levetid. I takt med udvikling af nye effektive lyskilder kan lyskildemodulet skiftes, og armaturerne vil fortsat være energimæssigt tidssvarende. Designmæssigt er armaturerne tidløse i kraft af deres enkelhed og stilrene design.
Sticks 3000, design schmidt hammer lassen
Square, design schmidt hammer lassen design

Lærkehaven III er en del af Lærkehavebebyggelsen i Lystrup, der består af 122 bæredygtige og klimavenlige boliger, fordelt på tre bebyggelser. Visionen for bebyggelsen er at kombinere det ypperste inden for europæisk arkitektur med de nyeste landvindinger inden for bæredygtighed.

Klik for mere information om armaturerne:
Find os her:
Klik her hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrev fra Focus Lighting.