Højreklik for at se billeder
Becco
Vi lancerer nu BECCO, et rotationssymmetrisk lygtehoved, tegnet af arkitekterne Susanne Grønlund og Karin Andersen (Grønlund & KSA Design). Becco er karakteristisk ved at soklens bølgede form, der har funktion som køleribber, fortsætter op i skærmen som lysbrydende ringe der breder sig i vandet. Lyskilden er skjult, og det indirekte lys er blændfrit og spredes ved hjælp af armaturets hvælvede tagplade. 

Køleelementet og tagpladen er af aluminium, som males i standardfarverne sort, grafitgrå eller silvergrå, og vi giver gerne tilbud på andre farver. Med Becco er der god mulighed for at bruge farver til at skabe blikfang eller tilpasse lampen til et bestemt miljø. Skærmen er støbt i long-life polycarbonat og forsynet med acryl på begge sider, hvilket gør den særdeles modstandsdygtig over for solens UV-stråling.
BECCO er skabt med LED, og det har været en grundlæggende ide at kombinere designet med de nødvendige komponenter som f.eks. køleelementet. Endnu engang er det Bridgelux LED vi benytter, fordi det amerikanske produkt har så høj kvalitet, at vi opnår lang levetid og høj driftssikkerhed uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Desuden får vi et fleksibelt produkt, og vi kan levere Bridgelux i forskellige farvetemperaturer og med farvegengivelse helt op til 90 Ra. Vi har valgt farve 3000 og 80 Ra som standard, men kontakt os gerne hvis du vil høre om andre muligheder. Vi forventer at kunne levere Becco i slutningen af 2012.
LED type: Bridgelux RS
Energiforbrug: max 53 W ved 2 A
Effekt: 22, 36 eller 50 W 
Brændetid: min 50.000 timer ved ta max 25°C
Farvetemperatur: 3000 Kelvin
Farvegengivelse: min 80 Ra
Virkningsgrad: 67,8% 

Køleelementet har ribber både ind- og udvendigt og yder en særdeles effektiv køling. Det giver høj driftsikkerhed og lang levetid for LED'en.

Becco - heat sink
Becco
BECCO er indstillet til Ingeniørens Produktpris i kategorien Design.
Se mere om Becco og Produktprisen her.
Find os her: