Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Peak 380 - lygtehoved til 5-8 meter master

Peak 380, AART designers
Sammen med AART designers har vi udviklet Peak, et nyt lygtehoved til montering på lodret mast eller vandret arm. Peak er velegnet til 5-8 meter master og bestykkes med LED med forskellige linsetyper, tilpasset de specifikke krav på lokal- og trafikveje, rundkørsler, fodgængerovergange o.a.

Armaturet er enkelt opbygget i moduler og kan tilpasses den optimale tekniske løsning i hvert enkelt projekt. Lysmæssigt spænder armaturet vidt, idet der er mulighed for et, to eller tre LED-moduler. Man kan således justere lysstrømmen fra 1.300 til 10.800 lumen. Der kan vælges mellem farvetemperaturer på 3000 og 4000 Kelvin, og farvegengivelsen ligger på minimum 70 Ra.

Peak armaturet er desuden kendetegnet ved et let tilbagetrukket LED-modul og en hvid diffuser. Med disse tiltag opnår vi et blødt og behageligt lys - selv med den høje lumenpakke.

Lygtehovedet fås i sort og to grå farvevarianter, som begge passer til galvaniserede standardmaster. Armaturet er udført i støbt aluminium med afskærmning i klart, hærdet glas. Se flere tekniske detaljer og lysmålinger på vores hjemmeside.
Peak 380, AART designers

Topmontage på Ø60 eller Ø76 mm master.

Peak 380, AART designers

Peak 380 kan monteres på 40 eller 60 mm arm.

Designeren bag det nye vejarmatur: Morten Hove Lasthein

Morten Hove Lasthein, AART designers
Om designprocessen udtaler Morten Hove Lasthein fra AART designers:
”Med Peak har vi ønsket at skabe en stærk synergi mellem form, funktion og økonomi. En synergi der løfter og maksimerer det samlede produktkoncept til nye effektfulde og bæredygtige højder – derfor navnet Peak.”  

Peak har både klassiske og moderne træk, og dette samspil mellem det klassiske og moderne gør Peak særdeles indpasningsvenlig i mange forskellige miljøer. Denne egenskab er generelt kendetegnende for Focus Lightings produkter, hvorfor Peak passer godt ind i sortimentet. Således vil Peak naturligt udfylde pladsen mellem de to Nyx lygtehoveder, og Focus Lighting vil i fremtiden kunne tilbyde armaturer til master fra 3 til 12 meter.

Peak 380 i Doll Living Lab

Peak 380, design AART designers
Peak lygten er installeret på parcel 46 i Doll Living Lab, Hersted Industripark. Her kan lygtehovedet besigtiges på 7-meter master med tre FastFlex LED moduler, type III med en lysstrøm på op til 10.800 lumen. Armaturerne er udstyret med DALI enhed og styres ved hjælp af Street Light Vision software.

Doll Living Lab er Europas største udendørs test- og udstillingscenter for professionel vejbelysning. Her demonstrerer en række producenter deres produkter i 1:1 skala på 12 kilometer veje og stier i Hersted Industripark i Albertslund. Se mere om Doll Living Lab her.


Peak 380, AART designers

Peak 380 med tre LED moduler, max 10.800 lumen.

Kontakt os gerne hvis du vil se prøver og diskutere mulighederne med vores erfarne belysningskonsulenter.
Søren Marckmann Frantsen, belysningskonsulent Jylland/Fyn
Søren Marckmann Frantsen, Jylland og Fyn
Tel. 4038 0213
Email: smf@focus-lighting.dk
Jakob Zeihlund, belysningskonsulent Sjælland
Jakob Zeihlund, Sjælland
Tel. 2343 4413
Email: jz@focus-lighting.dk
Nyt website
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev