Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Pelée lyser op i Jelling Sognehus

Jelling Sognehus i Gormsgade
"Med respekt for både by og verdensarv indpasser Jellings ny sognehus sig i facaderækken i Gormsgade med udsyn til kirke og monumenter." Sådan beskriver Cubo Arkitekter det ny sognehus i Jelling, opført for Jelling Menighedsråd efter at Cubo vandt den udskrevne konkurrence i 2013. Sognehuset er indviet i 2016 og fungerer flot med Pelée lamperne som lysgiver i de højloftede rum.
Pelée påbygning, design Cubo Arkitekter
Cubo har benyttet Pelée armaturerne som gennemgående belysning i sognehuset. Pelée 385 indbygning er brugt i de vandrette lofter i stueplanet, mens Pelée 385 påbygning er benyttet på førstesalen, hvor den er indfældet i de skrå listelofter.
 
Se også præsentation af projektet på www.cubo.dk
Pelée 385 påbygning, design Cubo Arkitekter
Pelée armaturerne er tegnet af Cubo Arkitekter for Focus Lighting. Armaturerne udgør en serie med indbygnings- og påbygningslamper i to størrelser (Ø250 og Ø385) samt et pendelarmatur under udvikling. Alle Pelée armaturer har indvendige, koniske cirkler, som medvirker til en behagelig og blændfri spredning af lyset. Afskærmningen i opaliseret acryl giver optimal lysgennemstrømning og elegant finish.

Indbygningslampen fås med tunable white system til styring af lysets farvetemperatur. Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne for tunable white.
Pelée 385 indbygning, design Cubo Arkitekter
I stueplanet er Pelée 385 indbygget direkte i de rustikke Troltekt plader.
Pelée 385 indbygning, design Cubo Arkitekter
Jelling Sognehus i Gormsgade i Jelling.
Jelling Sognehus i Gormsgade.
Kontakt os gerne hvis du vil se prøver og diskutere mulighederne for indretning med lys med vores erfarne belysningskonsulenter.
Claus Mølhede, belysningskonsulent Jylland/Fyn
Claus Mølhede, Jylland og Fyn
Tel. 4026 0069
Email: cm@focus-lighting.dk
Andreas Thage-Jørgensen, belysningskonsulent Sjælland
Andreas Thage-Jørgensen, Sjælland
Tel. 5135 6330
Email: atj@focus-lighting.dk
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev