Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Vi styrker de internationale aktiviteter

Der er stor interesse for nordisk design og lyskvalitet overalt i verden, og Focus Lighting ønsker at støtte sine samarbejdspartnere på eksportmarkederne, sådan at de kan møde denne interesse på bedst mulig måde. ”Vi skal reagere hurtigt og professionelt når vores udenlandske forhandlere har brug for vores hjælp i projekterne, og vi har med ansættelsen af Thomas Axelsen Drejer som international sales director taget et vigtigt skridt til at styrke vores eksport", siger direktør Peter Olivarius.

Thomas er uddannet lysdesigner fra New York University og har arbejdet med lysdesign på Det kongelige Teater og i Danmarks Radio. I den kommercielle del af belysningsbranchen har Thomas været tilknyttet Louis Poulsen koncernen i mange år. Senest har Thomas haft ansvaret for design og salg af belysning hos Veksø.

Thomas Axelsen Drejer

Thomas Axelsen Drejer, tad@focus-lighting.dk, tel. +45 4060 4038

DOLL Living Lab

Focus Lighting skal formidle viden om LED og de nye avancerede muligheder for behovsstyret lys, ofte kombineret med dataopsamling. For at løse den opgave inviteres kunder og samarbejdspartnere ofte til Living Lab i Albertslund, hvor diverse udendørs armaturer kan ses i funktion på vejene i et afgrænset område i Hersted Industripark. ”Vi benytter Living Lab til at præsentere vores armaturer samt styringsmulighederne over for kunder og samarbejdspartnere”, fortæller Peter Olivarius. ”Det er et unikt område, hvor kunderne på et enkelt besøg kan få overblik over armaturtyperne og deres lysegenskaber, samtidig med at vi som producent kan præsentere os selv og kvaliteten af vores produkter. Vi opfordrer vores samarbejdspartnere overalt i verden til at benytte denne unikke mulighed for at præsentere Focus produkterne for deres kunder".

Peak 380, design AART designers
I 2016 udvidede Focus Lighting sit udstillingareal i DOLL Living Lab, idet Peak 380 fik sin egen vejstrækning i Albertslund. Her ses Peak lygten på 7 meter mast.
Besøg os på Facebook
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev