Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Se WAY på Light + Building

WAY, design AART designers
WAY er blot et af en række nye produkter i vores sortiment. AART designers har tegnet armaturet for os, og som med de øvrige AART designs er der tale om moderne linjer i en klassisk form - et enkelt nordisk design, som passer til forskelligartede vejforløb og byrum.
 
Kom og oplev det nye armatur på vores stand, A20 i hal 5.
WAY, design AART designers

Se Turn på Light + Building

Turn, design Friis & Moltke Design
TURN er et nyt spot-armatur udviklet i samarbejde med Friis & Moltke Design. Det er første gang vi præsenterer et spotarmatur i Focus sortimentet. Men sikken et spot!
 
Vi har stræbt efter at skabe et enkelt, stilrent spotarmatur, som skiller sig ud fra de traditionelle spots på markedet. Og vi synes det er lykkedes. Kom og se det nye, enkle armatur på vores stand, A20 i hal 5.
 
Vi præsenterer hele vores street/urban program på messen, og vi glæder os til at få en snak om armaturerne og deres anvendelighed på markedet. Vi byder naturligvis på en kop kaffe eller anden forfriskning.
Vi præsenterer WAY og TURN i vores nye brochure, som også ligger klar på Light + Building. Se brochuren online her eller bestil et trykt eksemplar hos focus@focus-lighting.dk
WAY, design AART designers
Besøg os på FB
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev