Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Turn - spot-on lighting

Turn - design: Friis & Moltke Design
Friis & Moltke Design står bag vores nye armatur, Turn, som har fået sit navn fordi den kan drejes og justeres til at belyse et punkt meget præcist. Det cylindriske design er enkelt og fuldendes af det halvrunde beslag, som smyger sig om den cylindriske mast. Både armatur og beslag er udført i støbt aluminium, som lakeres med pulverlak i corten brown, grå eller den nye dybsorte Noir 900 med struktur, som er ny standardfarve for store dele af vores program.
 
Det udskiftelige LED modul er trukket langt tilbage i armaturet for at reducere blænding. Spotbelysningen understreges af den fremspringende kant og afmaskning af glasskærmen. Armaturet fås i tre udgaver med spredningsvinkler på hhv. 38, 19 og 12 grader. focus-lighting.dk er opdateret med 3D modeller og lysfiler.
Turn - design: Friis & Moltke Design
Turn giver stor fleksibilitet når der skal designes lys i byrummet. Antallet af spots og deres indbyrdes placering gør det muligt at bruge lyset effektfuldt og skabe nye rum ved hjælp af lyset.
 
Vi tilbyder standardiserede master i tre højder for hhv. to, tre eller flere armaturer. I alle tilfælde er det en kombination af en konisk mast og et cylindrisk forlængerrør med en diameter på 76 eller 60 mm. Totalhøjden på de tre standard master er hhv. 4, 5½ og 7 meter. Men alt er muligt, og vi tilbyder gerne master der er tilpasset den specifikke opgave.
Turn - design: Friis & Moltke Design
Kontakt os gerne og hør mere om Turn og de øvrige Focus lamper. Vi har udvidet salgsstyrken, idet Majken Øberg er ny belysningkonsulent. Majken og Andreas vil fremover hjælpe hinanden med at servicere vores samarbejdspartnere i København og det øvrige Sjælland.
Claus Mølhede, projektsalg Jylland og Fyn
Claus Mølhede
tel. 4026 0069
Fyn og Jylland
Majken Øberg, projektsalg København og Sjælland
Majken Øberg
tel. 2221 3615
Sjælland
Andreas Thage-Jørgensen, projektsalg København og Sjælland
Andreas Thage-Jørgensen
tel. 5135 6330
Sjælland
Turn, design Friis & Moltke Design
Besøg os på FB
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev