Se dette nyhedsbrev i en browser
Højreklik for at se billeder
Nyx 330 lygte, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter
I boligforeninger og boligselskaber er der for tiden stort fokus på renoveringer der kan give besparelser på den daglige drift. Belysning er en af mulighederne, og med moderne dæmpstyring og nye lyskildetyper er der store besparelser at hente. Vi tilbyder bl.a. Nyx-serien, som i flere tilfælde har vist sig at give driftsbesparelser på 70-85%, og som regel er tilbagebetalingstiden under fem år. Oven i købet bidrager lampernes enkle, men karakteristiske design til at skabe en identitet som kan understrege fælleskab og modvirke hærværk.

Vi vil hermed gerne præsentere Nyx og andre Focus lamper som fås med LED og andre energibesparende lyskilder. Lamperne kan leveres med sensorer og dæmpstyring der gør dem velegnede til at indgå i moderne belysningsanlæg, hvor komfort, sikkerhed og miljøhensyn spiller en rolle. 
Nyx 330 lygte, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Nyx blænder ikke

Med Nyx-serien af Vilhelm Lauritzen Arkitekter kan vi tilbyde den komplette belysningsløsning til bl.a. boligmiljøer og det offentlige byrum, hvor Nyx bruges af mange kommuner på villaveje, stier og pladser. Lamperne er robuste og enkle og kræver minimal vedligeholdelse.

Nyx 330 lygten er velegnet til master på 3-5 meter, og den er kendetegnet ved lav blænding selv på lave master. Ved hjælp af dens asymmetriske reflektor kan lyset rettes, og man undgår generende lys i boligen. Nyx lygterne fås med LED, kompaktlysrør eller metalhalogen, og i alle tilfælde vil der være energibesparelser at hente.

Vi udfører som oftest en besparelseskalkulation for det påtænkte projekt og viser på den måde bl.a. de årlige energibesparelser, Co2 reduktionen og den samlede tilbagebetalingstid for investeringen. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne i din forening. Rådgivning og beregning koster ikke noget.

Nyx skaber balance

Nyx-serien omfatter desuden pullert- og vægarmaturerne som vises nedenfor, og serien er således velegenet til at skabe balance i belysningens udtryk i boligområdet. Alle Nyx varianter er udført i støbt silumin og fås i tre standardfarver: sort, grafitgrå og silvergrå. Specialfarver er også en mulighed hvis Nyx skal fremstå effektfuldt eller indgå i byrummet sammen med andet inventar i bestemte farver.
Se eksempler på specialfarver her.
Nyx Stander 1000, grafitgrå

Nyx Stander, grafitgrå. Op til 13 meters afstand med LED.

Nyx 190, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Nyx 190 på væg, grafitgrå. Fås med 10 W LED.

Nyx 330, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Nyx 330 på væg, her i grafitgrå, den perfekte størrelse til etageejendomme.

Men vi har meget mere på programmet

Vi tilbyder et bredt udvalg af væg- og pullertlamper, der gør det trygt og sikkert at færdes i gården eller på stierne i boligområdet. En del af facadelamperne fås både til væg- og standermontage, og vi kan således tilbyde en sammenhængende løsning til fællesområderne, hvor belysningen er med til at understrege arkitekturen og samtidigt skaber stemningsfulde rammer for de udendørs aktiviteter.

De fleste armaturer i vores sortiment fås med udskifteligt LED-modul, og der kan således opnås store energibesparelser blot ved at skifte til LED i bestående armaturer. 
Stoa, design AQDO

Stoa med parabolformet skærm er velegnet på facader og i opgange.

Square 250 på stander, design schmidt hammer lassen design

Square Stander med Square 250, galvaniseret.

Square 250, design schmidt hammer lassen design

Square 250, rustfrit stål. Lyser op- og nedad.

Sticks 900, design schmidt hammer lassen design

Sticks 900, grafitgrå, Lighthouse, Aarhus

Sticks 3000, design schmidt hammer lassen design

Sticks 3000, bæredygtige boliger i Lystrup

Nyx 330, design Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Nyx 330 på galvaniseret mast, Aktive Ungdomsboliger, Skejby

Kontakt gerne en af vores salgskonsulenter hvis du vil vide mere om mulighederne med Nyx og de andre Focus produkter.

Find os her:
Klik her hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrev fra Focus Lighting.