Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Turn i nye varianter

Turn - design: Friis & Moltke Design
Fleksibilitet er en afgørende faktor når der skal designes lys i byrummet. Du kan begrænse antallet af master ved at kombinere det effektfulde spotlys med det asymmetriske lys og på den måde udvide det lysskabte rum.
 
Vi har udviklet Turn Spot Halo og Turn Street Halo, som designmæssigt er ens, men som lysmæssigt opfylder forskellige behov.
Turn - design: Friis & Moltke Design
Turn Spot Halo er et minimalistisk spot-armatur, afsluttet med en kort, opaliseret ring i acryl, som åbner og kendetegner armaturet. Armaturet kan vinkles i beslaget og drejes og forskydes på masten.

Som det oprindelige Turn spot-armatur har Turn Spot Halo reflektor og tilbagetrukket LED med lysdistribution i tre vinkler: narrow (12 grader), medium (19 grader) og wide (38 grader).
Turn - design: Friis & Moltke Design
Turn Street Halo er ligeledes afsluttet med den korte, opaliserede ring i acryl, som åbner det nedadrettede armatur og giver optisk føring.
 
Armaturet har fremtrukket LED med linser for asymmetrisk lys. Det minimalistiske armatur fungerer godt i de centrale byområder, hvor små armaturer i lav højde skaber intimitet og stemning, samtidig med at belysningen er effektiv og færdselsorienteret.
 
Turn Spot - som er det oprindelige Turn design, er afsluttet med en lang ring i aluminium, som begrænser indkig til lyskilden. Spotbelysningen understreges af den fremspringende kant og afmaskning af glasskærmen.
 
Reflektor- og lysteknik er fælles for Turn Spot og Turn Spot Halo. Det udskiftelige LED modul er trukket langt tilbage i armaturet for at reducere blænding. Begge armaturer fås i de tre udgaver med spredningsvinkler på hhv. 38, 19 og 12 grader.
Turn - design: Friis & Moltke Design
Turn - design: Friis & Moltke Design
Antallet af spots og deres indbyrdes placering gør det muligt at bruge lyset effektfuldt og skabe nye rum ved hjælp af lyset. Kombinationen af det effektfulde spotlys fra Turn Spot Halo og det asymmetriske lys fra Turn Street Halo udvider det lysskabte rum og skaber nye muligheder med få master.
 
Vi tilbyder standardiserede master i tre højder for hhv. to, tre eller flere armaturer. I alle tilfælde er det en kombination af en konisk mast og et cylindrisk forlængerrør med en diameter på 76 eller 60 mm. Totalhøjden på de tre standard master er hhv. 4, 5½ og 7 meter. Men alt er muligt, og vi tilbyder gerne master der er tilpasset den specifikke opgave.
Turn - design: Friis & Moltke Design
Besøg os på FB
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev