Se nyhedsbrevet online
Højreklik for at se billeder

Turn i mange varianter

I dette nyhedsbrev:
  • Turn Spot/Street Halo, Danske Bank, Aarhus
  • Turn Gobo
  • Lichtwoche München

Turn Halo - Danske Bank, Aarhus

Arkitema har tegnet Danske Banks nye domicil i Aarhus og brugt Turn Halo på arealerne omkring byggeriet. Turn Spot Halo og Turn Street Halo er kombineret og viser fleksibiliteten i at benytte samme design, men forskelligt lys. Alle armaturer er i sort noir 900 på 5,5 m malede master.
Turn Spot Halo, design Friis & Moltke Design
Tre Turn Spot Halo med reflektor for 38 graders spredningsvinkel.
Turn Spot Halo, design Friis & Moltke Design
Turn Halo, design Friis & Moltke Design
Med de forskellige lysdistributioner, der er mulige med Turn, har arkitekten skabt spændende lys, der understreger arkitekturen på pladsen. I toppen to Turn Spot Halo; nederst Turn Street Halo med DA board og linser for asymmetrisk lys.
Turn Halo, design Friis & Moltke Design
Turn Street Halo, design Friis & Moltke Design
Kombinationen af Turn Street Halo enkeltvis og sammen med Turn Spot Halo på pladsen giver sammenhæng i arkitektur og lyssætning.

Turn Gobo

Nu kan du få dit lysende budskab ud uden at gå på kompromis med dit design. Turn armaturets enkelhed og rene linjer gør det nemt og attraktivt at kombinere brugslys og kunstnerisk lys. Øverst på billedet ses to Turn Spot og nederst en Turn Gobo. Man får lys med Turn Spot, og man får vist sit budskab eller grafiske motiver med Turn Gobo.
Turn Spot og Turn Gobo
Turn Gobo
Vi har valgt at tilbyde den professionelle løsning med optik i høj kvalitet. Vi tilbyder en 40 watts løsning med aktiv køling i kombination med en standardlinse på 85 mm, som giver optimal skarphed i op til 8 meters højde.
 
Til højre ses projektionen fra Turn Gobo, der er vinklet 18 grader. Fra 6 meters højde fås en projektion der er ca. 2,5 m i "diameter". Det er en tilnærmelse at tale om diameter, da projektionen kun vil være rund, hvis Turn ikke er vinklet, men lyser direkte nedad.
Turn Gobo projection
Udvalget af gobo'er er stort - fra sort eller grå til multi-colour med op til fire laser-skårede farvefiltre. Vi leverer den ønskede gobo efter kundens specifikation. Se alle gobo kategorier og få inspiration her.
Gobo categories
Billederne nedenfor med Focus-Lighting logoet er fra Lichtwoche i München. En hel uge vil Turn Gobo og Turn Spot være opstillet i Werksviertel, en ny bydel i München, som er ved at udvikle sig fra et gammelt industriområde til en "kreativ hub" - se mere her.
Turn Gobo, Werksviertel München
Werksviertel, Turn Gobo i funktion
Werksviertel, Turn Gobo i funktion
Turn Gobo er professionelt udstyr med optik i høj kvalitet. Samtidigt kan man fryde sig over at man får Friis & Moltkes fine armaturdesign med i købet. Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om Turn Spot, Turn Street eller Turn Gobo.
Bente Riis, Marketing Manager
Bente Riis
Marketingchef
Tel 4914 8081
Flemming Hald, international salgsdirektør
Flemming Hald
International salgsdirektør
Tel +45 2790 2913
Besøg os på FB
Find os på Krak:
Nej tak til nyhedsbrev